Vi har romslige innelokaler, og vårt uteområde er stort med allsidige leke – og aktivitetsmuligheter for alle alderstrinn året rundt.
En grillhytte med fyr på bålet, aking i bakken og et eget, spennende uteområde for de yngste.

Vi trives også godt utenfor gjerdene våre og vi har kort vei til skog, fjell, vann, strand
og by. Vi holder til i idylliske og spennende omgivelser mellom Larvik og Stavern.

Jordet skole er vår gode nabo og samarbeidspartner. De eldste barna får besøk av sine fremtidige skolefaddere ca. en gang pr uke. De eldste drar også på overnattingstur på våren og er ca 7 uker i @pi-parken det siste året i barnehagen.

På Lysheim ønsker vi å ta vare på øyeblikkene og gi tiden tilbake til barna samtidig som vi er bevisste på at vi som voksne har noe verdifullt å lære bort. Vi inspireres gjensidig av hverandre og leken krydres med både drama, musikk, utforsking og fabulering. Hva gjør barna mer fornøyde og rustet for livet enn lek?

Hos oss har vi kunnskapsrike, entusiastiske og hjertevarme ansatte som ønsker å bidra i utviklingen av hvert enkelt barn og gi dem trygghet, god selvfølelse gode barndomsminner.