Velkommen til iFokus Grevle barnehage

iFokus Grevle barnehage ligger i naturskjønne omgivelser med fantastiske turmuligheter rett utenfor døren. Vi har kort vei til både kyststripa og skog, og vår egen gapahuk; ”GrevleBo” med bålplass.

Når vi har lyst til å besøke båthavna og idylliske Stavern sentrum, er dette kun en liten spasertur unna.

iFokus Grevle barnehage vil bidra til å skape en helhetlig oppvekst for lek og læring. Vårt mål er å gi omsorg og trygghet i et spennende og inkluderende miljø. Vi vektlegger nærhet, tilknytning og relasjonsbygging, gjennom lek og mestring i samspill med et engasjert personale som utfyller hverandre på en god måte. For oss betyr det mye at barna får muligheten til å utvikle seg til å kunne gjøre egne hensiktsmessige valg, utvikle god selvfølelse og å være gode medmennesker.

Barnehagen åpnet februar 2007. Vi er en 4-avdelings barnehage med aldersgruppen 0-6 år. Vi har en egen avdeling for de minste barna og en for de største som skal begynne på skolen. Barnehagen åpner kl 06.30 og stenger kl 16.45 og vi har åpent i skolens ferier. Barna får mat til alle måltider.

Vi er opptatt av å møte det enkelte barns behov, og bidra til et godt samarbeid med hjem og familie gjennom alle barnehageårene.

Vi har et stort ansvar i å være tilstede med hele oss – slik vil barna kjenne trygghet til voksne.

Nøff gikk forsiktig nærmere Brumm. ”Brumm,” hvisket han.
”Ja, Nøff”. ”Ingenting”, sa Nøff og tok labben hans.
«Jeg ville bare være sikker på at du var her”.

Ta gjerne kontakt  dersom du har spørsmål